Så er det layout-tid igen!

Jeg har deltaget i scrapsisters julehalløj-udfordring og fik i går og i dag lavet 3 layouts! Det er LANG tid siden jeg har fået lavet nogle da julekort, kort og minialbums har fyldt en del! Men nu fik jeg endelig lidt tid til at lave lidt mere til Idas mappe!

 

Det første er lavet på brunt karton med mønsterpapir, som jeg ikke kan huske hvor er fra, men det har det lækreste velourmønster! Vildt fedt! Blomsten er hjemmelavet med THdie, sommerfuglene er også skåret på bigshotten og bogstaverne er printet og klippet ud i hånden hvorefter det har fået en gang glossy accent! Journalingen er også printet fra computeren og er distressed i kanten.

 

Det næste LO er lavet på mørkeblå karton. Det firkantede mønsterpapir er fra panduro og det store runde er fra karen marie klip. Titlen er skåret med THdie. alle "bobler" er distressed i kanten.

 

Sidste LO er lavet på papir/karton fra karen marie klip. Jeg elsker baggrunden, synes papiret er så smukt.  Der er brugt en stor kageserviet og knapper. Sommerfuglene er udstandset med en punch fra tiger. Syningerne er lavet med orkistråd DMS str 30 i lyserød, så det matcher resten. LOet er blevet meget lyserød, men jeg er selv rigtig godt tilfreds!

 

Håber i alle har haft en dejlig jul!

3 tanker om “Så er det layout-tid igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *