Med mor på arbejde

I sommers havde Ida været så uheldig at få et bygkorn i det eneøje, så det hævede rigtig meget op. Og vi kunne jo ikke sende hende i børnehave med risiko for at få sand i øjnene på legepladsen. Og da det ikke smitter sådan et bygkorn, blev løsningen at hun kom med mig på arbejde ind til middag og så arbejdede farmand hjemme derfra og havde hende hjemme.
Jeg arbejder med hjælpemidler i kommunen og så er det jo rigtig sjovt for et barn på knap 4 (dengang) at komme med og prøve de forskellige hjælpemidler!
Det har desuden den fordel at mine piger er så vant til at se hjælpemidler at de ikke registrere hvis de ser nogen i kørestol eller med rollator 🙂 Det er en naturlig ting for dem!

Jeg fik selvfølgelig taget nogle billeder af Ida og de er selvfølgelig også blevet scrappet 😀 Den cykel Ida sidder på er en cykel til børn der ikke kan bruge benene. Den er lavet så man cykler ved at trække styrret ind mod sig selv og skubbe frem igen. Ida elsker den og skal prøve den når hun er på besøg! 🙂

IMG_7914C
Jeg har brugt et af månedskittene fra PTW og synes jo selvfølgelig at træcyklen passede ret godt til!

IMG_7915C
Jeg har lagt gesso på gennem en stencil og pyntet med splats og pailetter.

IMG_7916C
Der er en kageserviet bag billederne. splatsne er lavet med en dylusion mist.

IMG_7918C
Titlen er skumbogstaver fra panduro og et arn klistermærker som jeg ikke kan huske hvor er fra.

Nu holder vi weekend og vi lægger hårdt ud med hygge! Ida og Julie sidder i hver deres lille lænestol med popcorn og dyne, samt Diego på tvet 😉
På mandag drager de med min mor hjem og så henter jeg den på torsdag efter arbejde! Fredag holder jeg fri og hygger med dem, da jeg skal til convention hele weekenden!

God weekend!

2 tanker om “Med mor på arbejde

  1. Flot LO, gessoen ser godt ud, det må jeg have prøvet gennem stencils. Fed speciel cykel, kan klart godt forstå den skal prøves 😉 og cool med et naturligt forhold til hjælpemidler og hindicap 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *