Ny teknik!

Ja for andre er det jo nok ikke en ny teknik! Men for mig er det første gang jeg har leget med modeling paste og maling i scrapverdenen! (Har brugt det på malerier førhen). Nuii jeg er blevet vild med det! Ind til videre har jeg kun forsøgt mig med tags, og jeg har fået lavet en del, som vil komme på bloggen løbende!

 

De første tags ser sådanne ud:

Jeg har smurt modeling paste på tagget og brugt et baggrundsstempel fra panduro med små blade ovenpå, så det fik mønster. Jeg tørrede det med varmepistolen, hvilket gav den fede effekt at det boblede op! Derefter brugte jeg akrylmaling fortyndet med lidt vand. Først en blågrøn og da den var tør, en lilla. Da malingen var tør brugte jeg perfect pearls i guld. Endelig fandt jeg en måde at bruge det på!

Grankoglen er købt i føtex til jul…

Det var vildt sjovt at nasse og lege med og jeg tror ikke det er sidste gang jeg har prøvet det! Måske jeg endda begynder at bruge det på layouts når jeg har øvet mig lidt 😉

 

6 tanker om “Ny teknik!

  1. =D Hvor ser det godt ud, flotte tags. Jeg har heller ikke fået leget med det endnu, men en dag så……

  2. Ja, du har da vist hygget dig. Det ser altså spændende ud.
    Jeg har endnu ikke prøvet den slags grisseri. Jeg kan svine med alm. sværte så man tror det er løgn. Jeg tør ikke tænke på hvordan jeg kan svine med alle de sjove/spændende ting man bruger til den teknik.
    Men flot er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *