Mix it up!

Jeg vandt en af afstemningsudfordringerne til Scrapsisters fødselsdag og præmien var en plads på et super lækkert kursus der hedder Mixed Media Kursus. Det er vanvittig spændende og jeg nyder at smatte med maling, gesso, mist, stempler osv.!

Det første layout jeg har lavet er dette. Den store splat er lavet med en hjemmedesignet stencil, skåret på cameoen. Der er splats med mist, mistet gennem stencil (Chevron), brugt træpynt der er farvet og stempler med pile (Jeg elsker det stempelsæt som er købt hos hobbyboden Her). Teksten er rubons fra Panduro og ChipboardThickers. Filmstriben er skåret på cameoen. Jeg har brugt papir fra Karenmarieklip og vellum fra samme sted. IMAG1731redClille IMAG1732redClille IMAG1733redClille IMAG1734redClille IMAG1735redClille

Hvis andre har lyst til at lege med splats og maling, så kan kurset anbefales! Heidi og Jeanne er rigtig søde og gode til at give både ros og hjælp til forbedringer!

2 tanker om “Mix it up!

  1. Det ser altså bare så godt ud. Du har virkelig fat i det rigtige. Har jo set det på kurset.
    Jeg hygger mig også med at prøve at splatte, men synes ikke rigtig jeg er god til det grisseri…
    Og tiden er den sværeste faktor for øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *