Hækle hækle hækle

Jeg har jo en fantastisk mor der har lært mig at hækle for kun 2 mdr. siden! siden da har jeg hæklet en clutch som mit første projekt (mangler stadig at sy knapper i, derfor har jeg ikke vist den på bloggen) og så har jeg hæklet små høns (vist på bloggen), rangler, klude, æg og flag 🙂
I dag vil jeg lige vise en rangle og et par karklude jeg har lavet til Ida! Ida begyndte nemlig at tage mine karklude i skuffen hver gang hun skulle tørre op efter dukken. Så nu har jeg lavet 2 klude til hende, som bliver brugt flittigt!!
Det er lavet med 35luftmasker og så en række stangmasker og en række fastmasker ind til jeg havde den ønskede størrelse og så en mussetakkekant hele vejen rundt. Garnet er bomuldsgarn fra søstrene grene 🙂

IMG_4075Clille

Her er en lille rangle jeg har lavet. Det er også med bomuldsgarn fra søstrene grene og den er hæklet med 15 luftmasker (mener jeg) og så ellers fastmasker rundt og rundt ind til den havde den ønskede længde. Jeg har løbende fyldt den og der er kommet 1 stor og 2 små bjælder i så den rasler når babyen leger med den 🙂
IMG_4073Clille

Og hvad er så bedre for en hækle-nybegynder end at Anja fra Zoomsnoren har lavet en giveaway i anledningen af at bloggen også er kommet på facebook!

Tjek hendes blog og de lækre ting hun både stikker og hækler!

Pinsen har her i Fredericia stået besøg af svigermor, en skøn tur i Givskud zoo og fejring af mandens 32 års fødselsdag.
Nu glæder jeg mig til hverdagen igen” 😀
Håber i har haft en skøn pinse!

2 tanker om “Hækle hækle hækle

  1. Ih, blev lige totalt inspireret til at lave nogle små rangle ringe til når lillemanden kommer til verden… Den er bare så fin 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *